top of page

Onze

 

Kaasmaker

Waarom Hollands Roem

Oer-Hollands is

Hollands Roem word gemaakt bij CONO Kaasmakers dat is een boerencoöperatie en bestaat al meer dan honderd jaar. Ze maken samen de beste melk en eerlijkste kaas. Onze boeren geven hun unieke kennis van generatie op generatie door aan talentvolle jonge kaasmakers waardoor Hollands Roem oer-Hollands blijft.  

Copyright © 2018 Kaashandel Remijn

Punt zijde_Jong.png

 

Jong Belegen

De jong belegen Hollands Roem rijpt ongeveer twee maanden voordat deze de optimale smaak heeft ontwikkeld.

Hollands_Roem_Etiket_Fc.jpg
Punt zijde_Extra belegen.png

 

Oud

De Hollands Roem oud is een snijdbare oude kaas van circa 10-12 maanden oud.

Hollands_Roem_Etiket_Fc.jpg

Jong

Hollands_Roem_Etiket_Fc.jpg

De jonge Hollands Roem kaas is circa vier weken oud. Deze kazen zijn nog erg zacht en soepel. 

Punt zijde_Belegen.png

 

Extra Belegen

Hollands_Roem_Etiket_Fc.jpg

De Hollands Roem Extra Belegen is geschikt voor mensen die van iets meer karakter houden. Deze kazen liggen circa 7-8 maanden te rijpen op de houten planken van het rijpingspakhuis. 

Punt zijde_Oud zwart.png

CONO KAASMAKERS

De CONO kaasmakerij bevind zich in de Noord-Hollandse Beemsterpolder staat aangeschreven als de ‘groenste’ kaasmakerij van de wereld. Hier worden de meest innovatieve technieken gecombineerd met traditioneel handwerk. De wrongel wordt bijvoorbeeld met de hand geroerd. Daarnaast is CONO vooruitstrevend in de stimulatie van weidegang.

bottom of page